Prekener av Jan Bygstad

Her finner du  bibelundervisning av Jan Bygstad - DELK (Den evangeliske Lutherske kirke)


Jan Bygstad ble utnevnt til æresdoktor ved Concordia Theological Seminary, Fort Wayne den 17. mai 2019.


Prekenene er linket opp mot Bibeltimer.com - Dette må man trygt kunne kalle en gullgruve - En fantastisk kilde til bibelopplæring for den som elsker GUDS ORD.

Her vil du finne linker til mange prekener og taler

I dagens samfunn blir det servert mye bibelundervisning som tilsynelatende kan høres ut til å være både riktig og sunn.

Sannheten er at det i dag serveres bibelundervisning som ikke kan karakteriseres som sunn lære og som er i trå med Guds eget Ord. Bibelen sier i 2. Peters brev 2:1 at det skal fremså lærere som lurer inn vranglære som fører til fortapelse.

Det som er det farlige med disse forkynnerne, er at de blander sammen vranglære med den sunne lære. Man skal være en våken hører og bibelleser for å kunne oppdage vranglæren som er iblandes forkynnelsen.

Mange forsvarer dem med å si: "jamen, det er jo mye bra også"  - Til det er å si: om jeg gir deg et glass kaldt vann iblandet tre dråper dødelig gift - ville du ha drukket opp vannet i glasset? 

Vi skal derfor vokte læren slik at vi ikke farer vill. Det er viktig at vi ikke godtar forkynnelse som ikke er hundre prosent i samsvar med GUDS ORD. På denne delen av nettsiden vil du finne masse prekener som er bygd på den Lutherske læren. Klikk deg inn på linkene nedenfor å lytt og se god forkynnelse.

Klikk på teksten under og du vil finne svært mange prekener med forskjellige bibelske temaer:

Bibelsk tro sitt talearkiv - Flott organisert

Nyeste kommentarer

25.02 | 14:34

Hei Arild. Se mitt svar på min nettside

12.02 | 19:06

Hei Øystein! Kan du skrive litt om din personlige frelse? Ditt vitnesbyrd? Skriv gjerne også om hvordan Gud har kalt, salvet og sendt deg for å tjene Ham. Jeg finner ikke noe om dette på din webside.

19.10 | 09:07

Flott å høre Bjørn. Det gjelder å være våken i tiden. Gud velsigne deg.

17.10 | 08:08

Veldig bra Øystein. Her er vi helt på linje.

Del denne siden